Huis en Zekerheid Spakenburg

Goudoever 1
3752 GS Bunschoten-Spakenburg
Tel: 0332996776
wouter@huisenzekerheidspakenburg.nl
Rengerswetering Eiland 3 Fase 2 Koopaanneemsom € 270.000,- tot € 750.000,-
 in Bunschoten-Spakenburg 3751 JS

Omschrijving

Het derde eiland in plan “Rengerswetering” aan de zuidoostrand van Bunschoten-Spakenburg is het laatste eiland in een reeks van drie ten zuiden van het hierna te ontwikkelen vierde voorzieningen-eiland.

In aanloop naar dat parkachtige vierde eiland streven we op dit derde eiland naar een groen karakter. Meer dan op de eerste twee eilanden zullen bomen een prominente rol spelen, worden hagen toegepast in plaats van tuinmuren en dragen leilinden bij aan de hoeveachtige setting nabij de entree van het eiland.

BUNSCHOTER PALET
Ter inspiratie voor de architectuur refereren we aan het “Bunschoter Palet”, een verzameling beelden met kenmerkende details uit het bestaande Bunschoten-Spakenburg, die bij de start van het plan Rengerswetering is samengesteld. We passen op dit derde eiland details toe die het gewenste groene karakter ondersteunen, zoals overstekken met klossen, detail in metselwerk, elementen uit de chaletstijl, sierlijsten, enzovoorts.

Rengerswetering ligt op een unieke veelzijdige locatie in Bunschoten-Spakenburg. Enerzijds vlakbij de sfeervolle en historische dorpskern en anderzijds gelegen in de rust en ruimte van het landschap dat gekenmerkt wordt door de vele waterpartijen.

De gezellige dorpskern ligt op enkele minuten afstand en binnen 5 minuten bent u op autosnelweg de A1. Bunschoten-Spakenburg ligt centraal gelegen in het land dit biedt een prettige uitvalbasis, met als gevolg minimale reistijden zowel per openbaar vervoer als per auto.

Het dorp is ruimschoots voorzien van allerlei voorzieningen. Naast het ruime aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten liggen scholen en verenigen op korte afstand. Er zijn diverse verenigen actief in de meest uiteenlopende sporten en er zijn vele activiteiten die het hele jaar door worden georganiseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 270.000,- - € 750.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 117 m² t/m 241 m² Inhoud 409 m³ t/m 905 m³ Perceeloppervlakte 138 m² t/m 546 m² Start Verkoop 26-09-2019 Aantal kavels 25 Vrij 45 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis